Solen skiner och jag sover

DSC_3045 DSC_3133

Efter att barnen var lämnade idag så hade jag storslagna planer, jag skulle suga i mig så mycket D-vitamin som möjligt. Jag skulle bädda ner mig i en av solstolarna eller gå ut i skogen eller bara gå en runda. Fast först skulle jag äta frukost, ta en latte och blogga. Jo men tjena det gick ju bra. Ja jag har visserligen ätit frukost, tagit en latte och nu bloggar jag men nu är liksom klockan tjugo över tolv och jag ska snart vara på Vincents skola. Vad hände liksom? Jo jag somnade förstås, precis som igår så bara försvann jag in i sömnen. Helt sjukt hur jag bara somnar. 

Nå ja jag fick ju fotograferat en del, faktiskt så lekte jag så mycket med kameran att jag glömde min latte så jag fick sedan dricka en kopp halvljummen latte. Jag som aldrig har pillat med inställningar och funderat på histogram hinner ju knappt fotografera för jag ska göra sånt istället. haha Nog bäst att jag fortsätter fotografera sånt som inte rör på sig typ sniglar istället för barn, blommor istället för fåglar. haha

DSC_3065 DSC_3070 DSC_3072 DSC_3112 DSC_3120Jag är så glad för min lilla trädgård även om den inte har fått så mycket kärlek denna sommar som den förtjänar men som tur är så älskar den mig ändå och står fortfarande i blom både här och där.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken resten av dagen så jag inte ger mig själv mer migrän genom att sova för mycket för även om jag när jag var tonåring inte trodde det fanns något som hette för mycket sömn men nu är jag ju så gammal och vis höhö att jag har lärt mig den hårda vägen att jodå det finns definitivt något som heter för mycket sömn.

Ps. växten som ser lite klen ut och som står i en terrakottakruka det är mina avokadoplantor som jag drivit upp från kärna! Lite mäkta stolt faktiskt, jag har dessutom en till kruka med en liten liten planta. Oh yes jag kan!

13 kommentarer

  1. Försöker också hålla mig vaken, men orkar inget idag! Orkar knappt hålla telefonen… En pissdag! Försöker vända den till en positiv dag genom att göra varma mackor med svamp till lunch..

  2. Jag har också sovit på förmiddagen. Från typ 9:15-13. Fast jag är iofs förkyld så det är ju bra med sömn. Jag blev bara förvånad att jag skulle däcka så rejält. 🙂

  3. Oh vad imponerande med avocado-plantan!!

    Har nog tappat bort den länken i så fall på äppelkakan – om du vill får du gärna länka den igen <3

  4. Har också börjat gilla att pilla mer på kameran och testa inställningar men när jag ska hinna ta på barnen blir det gärna autoläget för de är ju inte stilla många sekunder och man vill ju hinna få med dom bilden också. Men i naturen kan man ju experimentera där motiven är mer stilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.