Happy med Sularpsfarmen

DSC_8184 DSC_8188 DSC_8192 DSC_8195 DSC_8197 DSC_8198

Jag och Frida är ju inte riktigt som alla andra så när vi hittade (nåja Frida hittade men jag halkade in) SularpsfarmenFB så hamnade vi i en tja allt annat än normal diskussion med Nabil. Så när vi nu idag var idag på deras torgstånd i Höör för att handla lite så fick ju än mer goda skratt och vars en överraskning eftersom vi hade fått vars ett kodord. Jag fick Happy vilket passar mig utmärkt och för detta fina ord fick jag en ros i marshmallows. Gulligt!

Jag kom hem med en kasse full med läckerheter och en mangold som jag blev övertalad utmanad att köpa. Tillåt mig tvivla på att det blir gott men jag ska ge den en chans trots att jag för alltid tänka på de där skrikande grönsakerna i Harry Potter. haha

Det är perfekt att handla närodlat och ekologiskt i Höör till ungefär samma pris som de tar i affären för ickeekologiskt. Heja heja!

DSC_8206Här ser ni min lilla ros som jag fick också. Dessutom fick jag några clementiner på köpet eller så kanske det var som plåster på såren för att äggen var slut. Jag gillar när företagare har kundtänk och är serviceminded.

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.