Han har ju blivit så stor

Igår sa Vincent att han längtade tills man kunde göra äpplepaj. Jag gör ju mest äpplepaj när det finns svenska äpple i affärerna eller när vi har varit på Österlen och handlat i ett litet äppelstånd. Som tur var så handlade jag några goda och syrliga ekologiska äpple av Sularpsfarmen så idag fick Vincent baka. Jag glömmer ofta bort att han är så stor att han klarar av att baka, visst har vi bakat tillsammans förr men idag fick han göra det mesta själv. Älskade lille gosse vad stor du har blivit!

DSC_8226 DSC_8229 DSC_8284

Chokladbollar har jag varit sugen på så galet länge och Vincent tycker det är kul att göra de eller ja han tycker ju det är gott också. Sista bilden har Vincent tagit helt själv, han ser ju hur jag dokumenterar så då vill ju han också göra det. Jag måste hitta en bra billig kamera till honom!

DSC_8298 DSC_8308

Han klarade av att hantera både skalaren och den stora vassa kniven men lite läskigt tyckte han det var. Duktig var han och inga plåster behövdes. 
Jag glömmer verkligen bort att han är så stor, tänk vad han kan min lille store gosse!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.