Hur kan du jobba?

DSC_7944 DSC_8100

Jag är sjukskriven pga smärtrehaben och behöver inte riktigt fråga på den frågan som så många andra får från Försäkringskassan men jag funderar mycket på den frågan. Hur arbetsför är du? Hur mycket kan du jobba? För bara några dagar sedan hade jag sagt att tja jag kan jobba heltid men jag mår inte bra, jag kan jobba heltid men jag har ingen ork sen, jag kan jag kan jag kan. Idag har jag varit med Vincent i skolan för jag ville se vad som pågår, jag är ju sån att jag vill se för egna ögon hur det är. Idag har jag varit med en förskoleklass i 3 (tre!!!) timmar och jag är helt slut. Det finns inte någon energi kvar i kroppen, det finns ingen lust kvar i kroppen, jag är helt slut. Så den där frågan hur mycket jag kan jobba, hur arbetsför jag är, tja den frågan har plötsligt fått ett helt annat svar – Jag vet inte! Det är det svaret som finns just nu och det är helt okej för än har jag inte fått frågan ställd av Försäkringskassan men jag måste fundera ut vart jag går efter det här, nu vet jag att heltid med pendling inte är ett alternativ. Stor insikt så här på en fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.