Här är jag!

20131106-182225.jpg

20131106-182052.jpg

Ni vet allt det där som jag skulle göra när jag var i Göteborg dvs mysa i sängen med en påse chips. Jag gjorde inte det. Jag gick och gick och gick. Shit va härligt det var att vandra igenom staden, gå in i de affärer som lockade, strosa fram och titta på folk som rusade än hit och än dit. Göteborg är en mysig stad. Det skulle kunna vara en dyr stad också man jag besinnade mig. Hade inte plats med mer packning. Haha
Jag bodde mysigt och centralt på First G, fräscht rum. Där stod ett vanitykit på badrummet och nyfiken blev ju jag. Vad skulle kunna tänkas vara i en sådan ask? Jag hann fundera ut mycket kul man hade kunnat hitta i ett vanitykit. Där var två tops, två bomullspads och två nagelfiler. Ehhh vanitykit?! Vanity är lite mer för mig än att inte ha öronvax.
Dagarna har gått bra och än en gång gläds jag åt att vara lärare. Det är kul att ha allas uppmärksamhet! Fick dessutom massa positiv feedback, kul.
Idag har jag fått ett mail som har tagit mig ett (baby)step närmre min plan. Så nu sitter jag här på tåget och gungar än hit än dit med ett leende på läpparna. Ett steg framåt är alltid ett steg framåt oavsett hur litet steg.

Nä nu får det bli lite besök hos er och sen ett avsnitt Body of Proof. Thank you ViaPlay!20131106-182101.jpg

20131106-182148.jpg

20131106-182209.jpg

3 kommentarer

  1. Å, va spännande med ett steg i rätt riktning. Jag känner att vi kanske är lite i samma sits. En plan/dröm att nå och många steg dit… Men med ett steg i taget kommer vi ta oss i mål! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.