On the tracks

Här sitter jag och gungar än hit och än dit. Snart blir det mat, en banan och en yoggi. Fina saker. Ja jag sitter ju på tåget mot Göteborg för nu blir det lärarrollen för några dagar. Nu när jag har några dagar i Göteborg tänkte jag passa på att göra absolut ingenting! Jag ska njuta av mitt eget sällskap, äta mat som jag gillar och ligga mitt i sängen och äta chips till en film. Prioriteringarna har ju verkligen förändrats sen jag blev mamma. Haha
Nä nu ska jag inta min färdkost och njuta av Gerard Burler’s sällskap för ett tag.

20131104-173000.jpg
Heja ViaPlay!

4 kommentarer

  1. Mmmm… Gerard Butler och chirre! Gött mos! Haha! 🙂
    Hoppas du får det härligt i Götet. Önskar att jag bodde där så vi kunde ses!!
    Hinner inte dit efter jobbet 🙁
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.