Hej, här är jag

Hej, här är jag! Det var inte direkt igår som jag bloggade. Jag vet inte vad som hände men all lust för bloggandet och fotograferandet försvann. Helt spårlöst borta. Jättetrist men nu kanske jag är tillbaka.

Idag var jag inne på Gelas blogg för att leta fram en bild på Pricken då min kollega bara älskar Dalmatiners. När jag såg Gelas fantastiska foto så kom faktiskt suget tillbaka lite.

Så kanske, bara kanske, är jag tillbaka här och kan interagera med er igen. För jag har verkligen saknat kontakten med er, fast jag har ju inte haft något direkt att dela med mig av.

Livet har rullat på som vanligt, i en rasande fart. Det är innebandy, kompisen, makens kvällsskift, Bones-maraton, hundliv och tja allmänt vardagsliv helt enkelt. Ja och lite spänning också som t.ex att tvättmaskinen gav upp i förrgår, tack och lov kunde maken laga den. Förstår ni hur mycket tvätt det kan bli i en familj när alla fyra tränar och två av oss även har gympa i skolan? Jag lovar, det hade blivit enklare om vi bara gick i träningskläder alltid.

Julen är på väg ut men än har jag inte haft ork eller ens lust att plocka bort allt. Det blev inte så mycket pyntande i år, kanske visare er lite senare hur julen såg ut här.

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig jul, ett skönt nyår och en god fortsättning! Men nu säger jag “Hej, här är jag! Är du här?

2 kommentarer

  1. Hej, jag är här…men min egen blogg har jag tappat vägen till tydligen. När batterierna bara har energi till det absolut nödvändiga blir det som egentligen är påfyllande lidande. Måste bli vän med kameran igen, ska snart på fotoplanering. Där finns två väldigt underbara småtroll som alldeles säkert kommer aktivera mig igen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.