I sovrummets sköna vrå

I sovrummets sköna vrå börjar det äntligen bli mysigt och tilltalande.

Vi har nu husets minsta rum och det är en utmaning att få till myset där när man endast får plats med en säng, en byrå och ett pottskåp. Pottskåpet är egentligen mitt pysselskåp så det borde inte stå i sovrummet men jag har ingen annan plats för det just nu. Så nej kommer inte visa den icke-mysiga delen av vårt lilla kryp in.

Nu har vi iaf varsitt sängbord och ett ovanför huvudgaveln till att lägga fjärrkontroller på. Det är så skönt att ha ett sängbord där jag kan ladda min telefon och klocka, där jag kan tända ett ljus medan jag ligger och läser en bok.

Har jag inte världens sötaste bokmärke?

Det börjar verkligen bli bra i sovrummets sköna vrå men den där Skylanders planschen passar inte så bra. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.