Helgen kom och gick

Helgen kom och gick visst i en rasande fart! Det känns lite som att jag har missat helgen men det blir lätt så när man är uppbokad.
helgen kom och gick

Fredagsbukett blev det, fredagsmys blev det och sen poff kom lördagen och den sa också poff så var den borta. Ja ni som följer mig på instagram har ju sett att jag har varit i Lund på salongen där min svägerska jobbar och inte bara fixat nya naglar utan även också klämt in en klippning och toning. Det är himla smidigt att göra allt på en gång, det gjorde jag ju alltid innan svägerskan utbildade sig till (oh herregud jag säger aldrig rätt titel till något) nagelteknolog/nagelterapeut/fixare-av-asgrymma-naglar. Just nu så är det så mycket på jobbet, det tar på mig att vara ny, så det är skönt att kunna fixa allt på en gång.
helgen kom och gick

Sen var vi hos mitt charmtroll då hans mamma fylde år i fredags och ja sen var liksom lördagen över. Idag har vi bara varit hemma, så himla skönt! Vi har hunnit med en massa också så det känns bra. Nu är vi redo för en ny vecka, maten är klar för veckan och jag ska t.om. ta mig i kragen och komma väg till gymmet igen (säger jag det till er så måste jag ju hålla det sen också, haha) så nu är vi redo för en ny vecka! Är ni redo? Känner ni att det är okej att det blir måndag igen eller har ni söndagsångesten? Jag hoppas innerligt att ni inte har söndagsångesten, jag har haft det förr och det är inget kul. Men nu ska jag släppa datorn och se färdigt första avsnittet på Blacklist, vi har börjat se om den. Angela är ju helt hooked på den och det var jag också när den kom men sen tja sen tappade jag visst bort den.

Sov gott vänner när ni väl hamnar i sängen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.