I’m fucking awesome

I’m fucking awesome, skrev jag på Instagram och visade dagens outfit. Det hänger inte så mycket outfiten utan på mig. Jag är ingen morgonmänniska, kaffe hjälper inte ens för att få mig på gott humör kl 5. Ändå så stiger jag upp, fixar hela morgonen och får barnen till skolan, oftast hinner jag tom tåget som jag har tänkt åka. Då är det så att I’m fucking awesome! Vi är så snabba på att hacka på oss själva för att vi har gjort fel, inte hunnit med eller glömt men vi är inte mer än människor och supermom som aldrig gör något fel existerar inte! 

Dagens outfit är skön och nästan snygg eller ja där är något som stör mig. 

Nu är jag snart på jobb så tjingeling! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.