Hemma, mitt hem, min borg

DSC_7216 DSC_7226 DSC_7228

Vi är inte alltid jätteduktiga på att hålla ordning och städa, vi prioriterar inte det helt enkelt. När vi gör det, ja då gör vi det ordentligt och då mår vi ju så mycket bättre. Vi är definitivt sådana människor som mår bättre när här är ordning och reda. Ja det kanske är jag som är perfektionist (hahahaha) men min stressnivå går ner när jag har det snyggt och fint kring mig. Så nu inför Kärlekens födelsedag så tog vi ett ryck, inte så stort behövdes men tja ni vet hur det är det står en tvättkorg här med rena kläder eller en hög med papper där osv. Sånt pallar jag inte med! Så nu har vi ordning och reda här hemma och därför mår jag väl, därför går jag runt och bara myser.

Kärleken fyller 30 idag så jag gjorde som alltid, såg till att han fick sin favorittårta en helt vanligt prinsesstårta. Så jag bakade en till honom och gjorde t.o.m. marsipanrosor också. Helt nöjd är jag väl inte men jag är alltid själv min hårdaste kritiker. God var den iaf!
DSC_7169DSC_7207
Kärleken önskade sig endast en iWatch men den har ju inte släppts än så jag har inte köpt något till honom tänkte att vi skulle lösa det senare när klockan släpps men det uppskattades inte av barnen. Klart pappa skulle få födelsedagspresenter! Så jag fick ta mig en runda till Korgcenter och köpte en vacker marockansk skål (inte Rifdesign men påminner om det) som Cecilia slog in med godiset i (ja alltså jag köpte godiset i mataffären inte hos Cecilia). Sen gick jag till Living Like Milton och köpte ett vackert glas från Miljögården och Linda slog in glaset tillsammans med en halvliter cola. Fixfärdigt, två perfekta gåvor till Kärleken. Godis och cola är ju favoriterna. Skålen och glaset kanske jag uppskattar mer än vad Kärleken gör men det är ju bara en win win situation. Me like!
Jag är ju sådan att jag gärna vill ha vackra saker framme så jag kan gå och dra fingrarna över de och insupa det vackra genom händerna, verkligen ta in det vackra. Vackra ting gör att jag mår väl, en teckning från barnen kan vara precis lika vacker som en designpryl för mig. In the eye of the beholder.

Är ni också såna ordning-och-reda-junkies? Har ni alltid ordning och reda á la heminredningstidningar? 

4 kommentarer

  1. Grattis till kärleken. 🙂
    Här är oftast oordning och för mycket grejor överallt. Men ibland städar jag maniskt och varje pryl har sin egen plats och jag njuter. Gillar att ha det sparsmakat men utvalt. Gud vad styltigt det lät….haha. Nej ingen inredningstidning. Och vad fin tårta. Har du funderat på mitt mail? Spelar ingen roll om det är ett kanske, ja eller nej men någon sorts respons vore nice så jag kan komma vidare.
    Kramar och trevlig kväll,
    L

  2. Ordning och reda?! Vad är det för nåt? Nä, jag är ingen ordningsmänniska och jag tillhör faktiskt dom (få?) som inte mår särskilt väl när det är alltför undan städat. Visst vill jag ha det snyggt omkring mig, men lite saker måste få ligga framme och “fel” för att jag ska må bra.

  3. Jag är verkligen en ordning och reda människa. Svårt att koppla av och njuta om det inte är åtminstone relativt undanröjt hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.