Släppa fokuset

DSC_7109

Ibland är det bättre att bara släppa fokuset istället för att fokusera hårdare. Ibland är det bättre att bara låta saker få vara, låta tankarna sjuda i lugn och ro. Så istället för MediYoga med Malin ikväll så blev det Madagaskar 3 med familjen. Välbehövligt mys är en medicin som jag glömmer bort ibland när jag fokuserar för hårt på annat.

DSC_7118 DSC_7125 DSC_7142Så jag satt nära, snusade i hår, lyssnad på de ljuvligaste skratten jag vet, skratt som bubblar upp från magen och kommer ut som ett fniss, jag höll en liten hand i min och kände en trygghet mellan oss. Jag var förälder till 100%, det låter kanske konstigt för er men för det mesta när jag gör något så rullar mina tankar och jag känner mig alltid splittrad. Det krävs stor, stor energi av mig för att jag ska vara i nuet men inte ikväll. Jag var där både fysiskt och psykiskt, jag satt där med en liten hand i min och bara var i nuet.

DSC_7156

Sen gick barnen till sängs och jag återvände till min vanliga jag, jaget med tankar som snurrar okontrollerat. Ikväll låter jag tekniken vara här nere och inget ska få störa min sömn, inget utan ett hjärtslag iaf. Ibland tror jag att föräldrar har ett sjätte sinne för hur deras barn mår, iaf tror jag att mina föräldrar har det. Ikväll ringde mor, ganska exakt när tankarna började snurra igen så fick jag ett samtal från lilla mor. Även om jag snart är 38 år gammal så är det fortfarande skönt att prata med mor, när allt svajar.  

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.