Hur kommer det sig?

20130618-070002.jpg

Outfit från ellos.se som jag hade i förra veckan på lärarutvecklingskursenI år har jag tydligen jag en klänningssommar. Det är klänningar och en och annan kjol som gäller. Förra sommaren var det inte alls lika klänningar. Undras vad det beror på?! Kan ni också känna att ni har olika år rent klädmässigt? I år trivs jag inte med shorts, det känns bara fel. Däremot känns det helt rätt med långa klänningar, vida klänningar och klänningar i härliga sommarfärger. Åh vad korta jag har snöat in på långklänningar. Jag bara älskar det!

20130618-070018.jpgIdag har jag på mig den där kjolen som jag även kan bära som en topp. Multifunction is da shit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.