Träna med Emschen

| 2 kommentarer

Alltså tänk vilken grej om jag hade börjat träningsvideo! Hur kul som helst! En bättre promenad med Emschen. Yoga i Emschen-style. Trampa vatten med Emschen. Ja jag känner att möjligheterna är enorma! Haha Jag gillar hur min gärna fungerar! Tur att jag har självinsikten att inte filma mig själv, än. Haha

20130617-205902.jpg
Jag har kläderna för att träna iaf. Ett steg i rätt riktning. Haha

1 person har hunnit för dig

2 tankar kring ”Träna med Emschen

 1. Victoria skriver:

  Haha, jag hade lätt köpt de videorna 🙂

  1. Emma skriver:

   Funderade på vattenpolo eftersom både häst och pool finns att tillgå men sen insåg jag att det där med bollkänsla saknar jag. Hahahahaha

   Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer