I min trädgård

Vädret må vara tråkigt för oss men min trädgård verkar gilla vädret. Ja visserligen så verkar de där räliga sniglarna också gilla min trädgård och vädret men det är en annan historia och mkt tråkigare att fotografera. haha
DSC_2832 DSC_2828

Min ljuvliga klematis har äntligen slått ut. Visst är den vacker! Problemet är bara att den står bakom växthuset, den var redan i knopp när vi satte upp växthuset så jag kunde ju inte flytta den. Nästa sommar ska den få större och bättre plats med massa av utrymme att klättra på. 
DSC_2829
Likadant är det med min vackra strandiris som också är på väg att slå ut. Den ska givetvis också få en solig plats så den kan sträcka på sig och visa upp sig.

DSC_2834 DSC_2822

Hallon, jordgubbar, smultron och rabarber ska få flytta in i växthuset men först ska vi äta upp allt de läckra som de ger oss. Hösthallonen står redan i sin första blomma. Idag har jag ätit den första jordgubben och det första smultronet, inget smakar så gott som de bär man plockar själv i trädgården.
DSC_2814 DSC_2817 DSC_2819

Midsommarrosen visar upp sig allt vad den kan, många knoppar och en utslagen ros som visar upp alla sina lager av kronblad. Jag vet ingen ros som samlar upp vatten så mycket och så vackert som denna ros. 
Vid rosens fötter står lavendeln och lyser så vackert upp med sin vackra lila färg mot den vita väggen.
Ja min lilla trädgård gör mig glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.