Inga klockor klingar här

Det kan vara det skönaste med semester, att inte behöva ställa klockorna imorgon. Nu har Kärleken också semester så nu är det lite mer på riktigt känns det som. 
DSC_3596

Idag är vi hemma igen. Husvagnen får vänta några dagar för nu är det hemmet som behöver omsorg. Poolen är fylld, klorad och ska bara rengöras sen är den klar till att användas. Resten av altanen behöver lite piff och kärlek sen så ska vi hänga och ha det gott på vår älskade altan. Just nu längtar jag efter att sitta där i solen med ett glas iste och bara njuta. Altanhäng liksom det är ju bara det bästa med att ha egen trädgård. DSC_3588Idag fick jag hem min nya telefon, iPhone6+. En rolig leksak är aldrig fel. Jag kan iofs inte säga att det var ett inköp som var ett måste men en ny telefon är ju alltid en ny telefon. hehe
Ibland undrar jag hur det skulle vara att vara helt utan allt det tekniska för en vecka. Ja typ som att åka bakåt i tiden och vara i Bullerbyn en vecka. Eller att bara åka till ett ställe mitt i skogen där det saknas täckning, rinnande vatten och en riktig toa. Jag vet att jag hade haft störst problem med utedasset! Jag avskyr verkligen utedass! DSC_3593 DSC_3583Men nu har snart söndagen blivit måndag och jag har inga ord kvar. Jag hoppas att ni alla får en skön måndag oavsett om ni jobbar eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.