Insamling av vuxenpoäng

DSC_2492

Idag har det bara drösat in med vuxenpoäng förutom det vanliga med att klara av att få två barn till förskola och skola så har jag gjort sånt där som ger en massvis med vuxenpoäng. Jag har tagit en tupplur mitt på dagen, varit på föräldramöte, diskuterat med BUN-politikerna i Höör på ett öppet möte med några andra föräldrar och jag har joggat en runda för att jag kände att jag behövde det. Ja ni hör ju själva det blir ju en massa vuxenpoäng!

Jag tror det finns en stor risk eller chans om man hellre vill se det så att jag en dag engagerar mig politiskt, för det är galet kul att diskutera och jag har bra idéer. Haha Roligast idag var dock att titta på fars politiker-kollegor och se att de känner igen mitt sett att debattera haha fars gener går igenom. Gillar’t!

Och JA det borde vara en självklarhet att alla skolor ger alla barn en frukt mellan frukost och lunch – det går jag på val på. haha

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.