Ängel På Drift

DSC_2384 DSC_2390 DSC_2392 DSC_2394Min kusins man har skrivit en bok om vänskap, sorg och saknad men även om kärlek och längtan, brustna drömmar och mod att förändra sitt liv. Ja så beskriver Thomas sin bok Ängel på drift som precis har givits ut av Bookworms Förlag.

Det häftiga med det här är att det är min kusin Sara som har tagit foto som är på omslaget och mannen på fotot är min kusin Jocke. Fast det allra häftigaste är att det är Saras bokförlag. Sara har startat ett eget bokförlag som heter Bookworms Förlag. Alltså sånt går jag igång på, hur häftigt är inte det? Tänk att sjösätta ett sånt stort projekt, det kan inte vara lätt att verkligen ro det i land. Jag gillar sånt och jag gillar det lite extra när det är en klok kvinna som Sara som gör det.

Så kila nu in med er allihop på Bookworms Förlag och beställt ert exemplar av Thomas bok!

BookworsmförlagGå gärna in och gilla BookWorms på FB också.

5 kommentarer

  1. Kära kusin Emma. Vilket mottagande på din sida! Det värmer och jag skickar min tacksamhet till dig. Du är underbar.

    KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.