Jag bara förbereder

20121219-211358.jpg

Jag får en härlig energi när det är dags att stöka i köket. Det är ju galet tur när jag skulle hinna göra Ekmans frestelse, dillsill, hovmästarsås, steka köttbullar, koka ägg och utfodra hungrig familj. Har jag sagt att jag älskar julen?!

Imorgon ska jag och mina fina LisaFlisa bjuda kollegorna på ØD på julfrukost. Den andra fina Lisan ska dekorera och hon är en såndärnia människa så man tror att hon är född i Pinterest-appen…
Mr Klister kommer också på frukosten. Det har bara gått tre arbetsdagar sen Christer slutade men saknaden är ändå enorm och påtaglig. Christer är ØD, iaf för mig.

20121219-211441.jpg Detta är en ny rätt för mig, Ekmans frestelse. Jag har aldrig hört om det ens men oj vad gott det låter. Som Janssons frestelse fast man byter ut ansjovisen mot gravad lax. Mums! Eller ja jag hoppas att det är gott iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.