Snart, snart, snart

20121219-065448.jpg

Bilden cirkulerar på FB och är lånad därifrån.

Nu är det bara en dag kvar på detta året att stiga upp enligt väckarklockan. Älskar’t!
En dag kvar att jobba och sedan är jag hemma med min familj i 12 dagar! Helt underbart!

2013 kommer vara ett utmaningens år, precis som 2012 har varit. Skillnaden nu är att jag ska stå på andra sidan av katedern. Det ska bli sjukt roligt men jag börjar bli nervös eftersom jag inte har fått någon information mer än när och var jag ska vara lärare. Äsch sånt där löser sig alltid. Fake it til you make it
Almanacka för nästa år är i.a.f. beställd för det känns som en bra investering för att få rätt på 2013. Haha
Det blev www.personligalmanacka.se till nästa år. Får se om jag blir nöjd med den. Annars återstår nog bara att gå tillbaka till Filofax. En klumpig historia till almanacka men rackarns bra. Kalendern i AjFånen är väldigt bra men eftersom en viss person har fyllt minnet på sin AjFån så trillar tydligen iCloud-kalendrarna bort. (att ha 4653 bilder i telefonen är tydligen inte bra höhö)

Men nu, nu startar alltså årets nästsista arbetsdag!

Tusen tack för alla fina och stöttande ord igår! Blogglandia är bäst!

3 kommentarer

  1. Jag klarar mig absolut bäst med gmail-kalendern. En papperskalender glömmer jag hemma när jag behöver den borta. Cloudkalendern kommer jag åt via Tabinin, mobilen eller via vilken dator som helst som har Internet 🙂 Passar mina nerver såååå bra 😀

    • Jag med syster men jag måste kunna anteckna när jag är på möte och eftersom mina kollegor inte alls är lika tekniknördiga som mig så får vi inte ha mobiltelefoner med på möte. Retarihjälmigensmula

  2. Jag har haft personligalmanacka nu i minst tre år och är supernöjd! Kompakt och hur bra som helst. 😀 Hoppas att du kommer att gilla den. Härligt ska det verkligen bli med ledighet och kvalitetstid med familjen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.