Jag borde sova för jag ska bli morgonmänniska

Jag borde sova för jag ska bli morgonmänniska! Eller ja alltså jag ska låtsas vara morgonmänniska imorgon. Frida frågade mig om jag ville följa med ut i skogen imorgon och det ville jag förstås. Jag vill ut i den tidiga morgonen medan diset ligger tungt över åkrarna och spindelnätet hänger tunga av dagg medan solen sakta stiger upp och säger godmorgon.
Jag borde sova för jag ska bli morgonmänniska

Så tidigt tänker vi dock inte köra imorgon men förhoppningsvis får vi en skön start på dagen. Jag har laddat batteriet till kameran, jag har en plan klar och termosmuggen ska fyllas med gott te. Jag tror det kan bli en bra grund för helgen, själavård.
Go’natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.