Men jag skulle ju bara

Men jag skulle ju bara göra en snabb video av filmerna som jag spelat in idag. Alfons Åberg-Syndromet big time! hahaha
Nåja det blev en video och det blev en video med musik, tillåten musik. Bara det att hitta musik som man får använda och som dessutom skulle passa. HERREGUD! Det har tagit så himla lång tid för att skapa cirkus 2 minuters video men ni får inte se den nu, ni får allt vänta tills imorgon. Nåja det blev väl helt okej för att vara min första film med musik. Jag har redigerat en hel del för att vara en sådan där helt rookie som jag faktiskt är. Fast ja ni får som sagt vänta tills imorgon att se filmen för jag måste få till inlägget så ni får känslan av hur det var idag, idag i skogen med Frida.
Men jag skulle ju bara Men jag skulle ju bara

Det var helt underbart! Ja precis så var det, underbart!

Något helt annat!

Igår tittade jag på Shall We Dance och sen dess har jag inte fått The Book of Love ur huvudet. Lyssna på länken och berätta för mig var i filmen som den spelas. Humor me!

Jag vet ju att min JennyPenny kommer ta den direkt.

Nä nu ska jag allt ta och krypa ner i min renbäddade säng och somna till några sköna toner. 
Go’natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.