Jag har inget att ha på mig

Fredag fredag fredag! Idag kör jag mina fejk-skinnbrallor, vit skjorta och min nya favorit kofta. Jag inser att om jag inte ler så ser jag sur ut, det är jag inte dock. Eller jo jag är nog ganska sur för jag tycker morgnar kommer alldeles för tidigt! 

Idag var det en sån dag då jag tittade på alla mina kläder och konstaterade jag har inget att ha på mig men det har jag så klart. Det är bara det att mina outfits är ofta färdigplanerad och just nu så funkar inte den planeringen. Dels för att vädret suger, jag måste ha långärmat och mina stövlar är trasiga. Så klänningar går bort pga stövlarna, ja jag ska ta stövlarna till skomakaren men jag har inte haft tillfälle till det än. Jag vill vara som en skyltdocka, bara att hänga på kläderna så blir det bra. Inget som är för tight över magen, inga skjortor som inte går att knäppa pga brösten och inga ärmar som är för långa. Och nä det är ingen riktig önskan utan bara en ytlig önskan som kommer när jag får för mig att jag inte har något att ta på mig. 

TGIF!!! Trying my best to be happy and cheering but it’s way too early. Wearing my fake leather pants, a white blouse and my favourite cardigan. And I promise I’m not as grouchy as I look. 

#ellos #bonprix #fuckyouimbeautiful #allakropparärvackra #allakropparräknas #bigsize #bigsizefashion #plussize #plussizefashion #emschendotse #emschenpunktse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.