Dagens outfit och en uppmaning

Idag blev det visst kostymbyxor och skjorta. Jag hade tänkt en annan outfit men den kändes inte bra idag. Det gör faktiskt inte denna outfiten riktigt, känns som det fattas ngt. Jag provade med kofta och det blev verkligen inte bra. Jag provade med kavaj men det blev för strikt. Så det fick vara som det är. Sen kom jag på det, jag brukar dölja min kropp med en kofta eller kavaj för det är vad många runtomkring mig gör. Mage och armar ska döljas, alltid. Unga som gamla, smala som tjocka. Jag är så trött på att man ska så jävla mycket! Jag ska minsann gå fram till en man och säga borde inte du kanske dölja dina armar med en poncho och se vad han skulle svara på det för det svaret ska jag börja använda! 

Så min uppmaning till dig, och till mig själv, är att sluta anpassa dig så mycket. Du är en människa på detta jordklot och du har precis samma rätt till att leva som alla andra! 

This is my ootd but I wasn’t sure about it. Then I realised that it was because I usually is hiding my body with a jacket. Not because I want to but because it’s the normal thing to do when you are a woman. Oh hell no! I will not stand up for that kind of bullshit! Therefore no jacket and I think that you should stop covering yourself as well! 

You are a citizen of this world and you have the right to live your life as you please and you can wear what ever you want! So stop covering yourself!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.