Jag Hemnet-knarkar

Jag Hemnet-knarkar i jakt på inspiration för sovrummet som vi ska bygga. Eller ja alltså bygga och bygga vi ska smälla upp två väggar och sen är det klart, typ.
Det värsta som är när jag Hemnet-knarkar är att jag inte vill bygga ett sovrum utan jag vill flytta, helst till flera hundra mil för det är där de vackra husen verkar finnas.
Jag hittade detta huset i Hudiksvall och det är ju så vackert att jag vill börja gråta.
Jag Hemnet-knarkar

Hade jag haft en sådan dörr att komma hem till hade jag gått hemifrån bara för att kunna vända direkt och gå hem igen! Så galet vacker entré!Jag Hemnet-knarkar

Och just såna där fönster vill jag ha och inte de energieffektiva treglasfönstren som vi har. Så vackra (om än ett aber att putsa)!
Jag Hemnet-knarkar

Och just precis där i det fantastiska huset är mina dörrar! Precis såna dörrar är det jag vill ha till sovrummet!
Jag Hemnet-knarkar lite till och finner ännu mer vackert, i Skåne.
Jag Hemnet-knarkar Jag Hemnet-knarkar

Jag måste ha mer ljus i mitt hem! Och jag tror allt att jag behöver en punschveranda också! Den där trappan är som gjord för att sitta i och dricka en kopp kaffe i solskenet.
Jag Hemnet-knarkar

Alltså jag förstår inte! Varför flyttar människor när de bor i så vackra hus? Ja iofs Pålsboda låter ju inte så himla spännande men ändå så himla underbart hus!
Jag Hemnet-knarkar Jag Hemnet-knarkar

Såna där dörrar – måste ha såna! Jag gillar bilder på tomma hus, då kan jag fantisera hur jag hade gjort om och fixat i huset. Just precis här där fotografen har stått, där hade jag satt mig ner på golvet med benen i kors och bara tittat.

Jag Hemnet-knarkar

Alltså man kan köpa sig en Sound of Music-känsla! Ja det är alltså ett slott men det är ju så himla mycket Sound of Music-känsla i det här slottet att jag börjar sjunga Do a deer a female deer, Ray a drop of golden sun, Me a name a I call myself och börja sy kläder av gardiner. haha
Jag Hemnet-knarkar

Jag menar kom igen, visst får ni också Sound of Music-känslan! Men fatta hur häftigt det hade varit att bo i ett slott på en ö (nåja halvö eller udde kanske)! Ja men kom du hem hos mig, du kan stanna i nått av mina 19 rum! hahaha
Jag Hemnet-knarkar

Köket är helt fantastiskt! Som gjort för bullriga bullkalas och läxläsning. Älsk på det!

När jag Hemnet-knarkar så låter jag min fantasi flöda fritt och se framför mig hur vi hade levt i husen. Ja alltså inte ekonomiskt eller på allvar utan bara så där som om vi vore dockor i ett dockhus, typ.

Hemnet-knarkar du någon gång?

Alla bilderna kommer från Hemnet och det finns länkar i inlägget som tar er till till salu-annonserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.