Jag kan inte soooooova

20111103-005714.jpg

Imorgon är det Halloweenfest på ØD. Det kan bli hur kul som helst. Jag ser framemot en kväll med god mat, god dricka, goda kollegor (nej jag har inte provsmakat mina kollegor, snuskisar) och många goda skratt. MEN passar klänningen? Kommer jag ens hinna få den? Vad ska jag ha på mig om jag inte hinner få klänningen eller om jag ser ut som tant som lättare hoppar över än går runt? Kommer jag få rätt på frissan? Kommer frissan passa till kläderna? Kommer tågen att gå som dom ska? Snacka om tusen tankar.
Jag vet inte vad som flugit i mig för sådan här har jag då aldrig varit förr!

Lide tradigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.