Jag glömmer

20111103-132637.jpg

Idag har det pipits och gnällts bortom vett och sans. När klockan var tio hade dom redan drivit mig till tårar tre gånger. Jag trodde jag skulle gå under denna dagen men sen bestämde jag mig för att ta mig i kragen och fokusera på det bra i livet istället för på problemen (tack Ina). Vad gör mig glad? Musik. Vilken musik funkar alltid? Julmusik!
Upp med barnen så din kunde leka istället för att glo på dumburken (som tydligen måste vara igång 24/7) och sen öste jag på med Spotify och julmusik-listan. Må-gott känslan kom väldigt snabbt och leendet växte i takt med musiken. Jag älskar julen!

Barnen kinkade fortfarande så Affe åkte i säng (sjusovare!) och Vicce älskar att få hjälpa mig. Han har hjälpt mig tvätten och han har lagat havregrynsgröt till oss. Nu är han glad som en speleman. 🙂
Varför glömmer jag bort att han är stor nog att hjälpa till även med att laga mat? Det är så mycket jag har tänkt göra med Vicce men jag gör det aldrig för jag glömmer att han faktiskt är stor nog för det. Nä nu ska jag bättra mig och faktiskt komma ihåg att min lille grabb inte är liten.

Härligt när dagarna vänder, åt rätt håll.

1 kommentar

  1. Visst är det skönt när man lyckas vända det tråkiga till lite trevlis.. Jag åkte och pussade på en häst mule som gillar mig och vart genast lite gladare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.