Jag tror jag tror på sommaren

Nu jublar svenska folket, meteorologerna lovar varmt i juli och säger att det liknar det högtrycket som kom i juli förra året.  

  Idag vaknade jag upp till MFF-blå himmel och strålande sol, det är nästan så jag vågar lita på väderprognosen. Allt blir lättare med sol! Barnen steg upp utan problem, jag steg upp innan klockan ringde för sista gången och Sid steg upp innan mig och uträttade sin morgonbusiness under bordet (han har lärt sig bryta sig ur sin väska). Alla blir gladare och mer morgonpigga av solen! 

  Med ny fräsch sommarväska bär det av mot jobbet för sista gången på kontoret på 7 veckor, jobba ska jag men inte där. Jag valde platsen där solen skiner rakt i ansiktet på mig, det är så ljuvligt med sol ju. 

  Fredag och sol, kan det bli bättre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.