Jag vill fotografera mera

Jag vill fotografera mer! Äntligen har jag börjat komma ur min fotodvala och längtar efter att få fotografera. Det är samma visa varje år ändå så kommer jag ändå inte ihåg att jag hamnar i dvalan förrän jag är påväg ur den. IQ fiskmås, som vi sa när jag var ung.
Jag vill fotografera mera Jag vill fotografera mera Jag vill fotografera mera
Det är tur att jag får finbesök av gammelmosters charmtroll så jag har någon att fotografera mer än mina egna charmtroll. Fast ja han är ju inte så intresserad av mig utan mer av Affe. Men ibland så vill han titta på mig. Ja jag apade mig rätt mycket men det hjälpte inte så himla mycket utan mer avsaknaden av Affe. haha Jag känner mig dissad.
Jag vill fotografera mera

Att fotografera är så himla roligt! Fast ja jag har inte tillräckligt vassa armbågar för att kunna tänka mig att leva på det. Jag hade ju den tanke för ett år sedan men jag insåg en sak då, insikten kom brutalt. Jag är ingen säljare, jag har inget driv att visa att jag är bäst eller för att stånga mig framför andra. Jag vill bara ha kul och fotografera!
Igår på jobbet ställde vi varandra frågan om pengar inte vore ett problem vad hade du gjort då Jag brukar alltid svara att jag inte vet, att jag hade nog inte gjort något alls eller gjort ungefär det jag gör. Under vår diskussion så vände fråga till om tid inte vore ett problem vad hade du gjort då och plötsligt kunde jag svara. Om tiden inte vore ett problem så skulle jag komma hem dagligen för att gå till mitt pysselrum och vara kreativ. Jag vill ha kreativitet som ett andningshål, ett ställe att gå till för att varva ner och bara vara med mig själv och mina tankar. Tänk att det har tagit mig ett helt år att inse det. Visst hade det varit otroligt mysigt att kunna styra helt min egna dag men jag vet inte om jag har disciplinen att styra över min egna dag. haha

Om vi inte gör skillnad på dagarna hur vet vi då att livet går framåt?

Jag vill fotografera mera Jag vill fotografera mera

Så jag fortsätter att fotografera för att det är skoj, jag fortsätter göra tavlor som ser ut att vara gjorda av en treåring och jag fortsätter pyssla med meningslöst pyssel för det gör att jag mår så väl. Det gör att jag vet att dagarna passerar och att livet rullar på, att jag stannar upp och är tacksam för det jag har här och nu. Men jag vill hemskt gärna fotografera mera!

2 kommentarer

  1. Du tar jätte fina bilder! Jag vill också fota mera. Mycket mera. Och även pyssla mera. Jag håller faktiskt på med en liten pysselhörna hemma just nu. Hoppas att de ska trigga lusten och lekfullheten lite mera. Kram

    • Tack! Jag har en pysselhörna men ja jag har lagt för mkt skit på skrivbordet så jag måste röja innan jag kan pyssla, mkt dumt gjort.
      Hoppas att vi båda får till mer pyssel och fotografering! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.