Klintas hudvård

För ett tag sedan delade Lisa en video om hur enkelt det är att vårda sin hud med Klintas hudvård. Jag är inte den som är bäst på att vårda min hud, rätt urkass faktiskt. Det måste vara enkelt annars så rinner det rätt snart ur sanden och jag är tillbaka till att ta vad än som finns i hyllan i badrummet.

Klintas hudvård

Så jag tänkte jag skulle lyssna på Lisa lite och andra förståsigpåare om att man inte ska använda vatten i ansiktet för det torkar ut. Jag som trodde att det bara gällde tvål. Jag är sån rookie på sånt här. haha

Videon är så skön! Åsa är så himla skön i den, älskar när hon kastar iväg rondellerna. Så ja jag föll för reklamfilmen, bra jobbat Lisa! Jag har också tänkt på det här med att ta hand om huden, jag har ju trots allt fyllt 41 och jag har alltid solat utan solskydd (korkat jag vet men det är som det är) så jag borde vara rädd om mig om jag inte vill se ut som tanten i Den där Mary

Klintas hudvård

Som tur är så finns ju produkterna i Höör så jag köpte mig ett paket. Jag älskar ju Klintas produkter så jag är kanske rätt partisk men oj vad mysigt hudvårdspaket. Och ja givetvis så rengjorde jag min hud så fort jag kom hem.

Produkterna doftar fantastisk och hela rutinen blir som en aromterapi med ansiktsmassage. Ansiktsvattnet och ansiktsoljan är min favorit för då känner jag riktigt hur huden belönas för allt vad jag utsätter den för.

Jag vill inte sminka mig efter jag har använt produkterna för jag vill inte låsa in huden igen. Tur att jag fortfarande har semester.

Klintas hudvård

Jupp jupp där får de allt stå kvar så jag kan använda de enkelt och snabbt varje dag.

Vad använder du för hudvård?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.