Strandhäng och badplask

Dagarna består av strandhäng och badplask. Det är helt ljuvligt!

Igår byggdes det trädäck så jag och Åsa tog barnen på lite strandhäng och badplask.

Med 27° i vattnet och över 30° i luften så var det knappt att det svalkade när vi plaskade runt i vattnet.

I fredags kastade jag mig ut från bryggan, 2 meters hopp rakt ner i vattnet som ser ut att vara max 1 meter djupt. Det är dock betydligt djupare för jag nuddade aldrig ens bottnen. Barnen jublade för trodde inte att jag skulle hoppa, särskilt inte eftersom jag gick ner från räcket för jag bangade för det är ju ytterligare 1-1,5 meter upp.

Att ta ett kvällsdopp är en rutin hemifrån som vi fortsätter med här. Man sover så gott efter ett dopp.

Jag älskar sommarlivet med solvarma barn med solblekt hår, barn som somnar helt utmattade efter strandhäng och badplask.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.