Malmö ger mig glädje

När jag så väl kom till Malmö så vad möter väl mig då?! Givetvis minnen från lördagen. Jag kommer tänka på er alla varje dag denna veckan. Skeppsbron såg dock väldigt grått och fattigt ut utan alla härligt skrattande eventare.

20120213-092630.jpg

På väg upp mot Stortorget är det pyntat i rosa. Ljuvligt!

20120213-094908.jpg

20120213-094935.jpg

Väl på jobb skulle jag ge mig på operation rädda frisyren. Jag började fniss för mig själv för jag hörde bara Böddi säga tuppEra. Haha
Sen var jag tvungen att gå igenom en hårsprays dusch så make-up:en stannar hela dagen. Undras hur många badrum Böddi & Claudia är med i nu. Haha
Räddningen gick nig hyfsat för jag har fått lite komplimanger iaf. Själv skrattar jag mest och känner mig lite sne.

20120213-095317.jpg

4 kommentarer

 1. Svinsnyggt! Du läste mitt svar på din kommentar va? Om att vi definitivt skall ses snart igen. Då skall även du drick tequila min vän!

  • Nej nej ingen tequila till mig, så skoj ska vi inte ha! Haha

   Ditt svar? Var? Du måste tänka på att jag är en förvirrad människa. 😉
   Kram fina du!

 2. Vad fin du är! Schnyggis! Jag skulle nästan gått på till Ö-direkt o terrat dig lite idag. Stått o gjort lite sexy moves i ngt hörn ;O) de hade varit ngt. Piffat till dagen för både Arbetsförmedlingen, Skatteverkat o F-kassan – spread the love.

  En annan rolig sak Böddi sa många ggr var ju “don´t be afraid of the hair” :O) Så Emma don´t be afraid! Ha ha!

  Hitta mig på fejan så kan vi mailas där (Katarina Tiliander), Du, jag, Tindy o Annika. Vi får slå ihop våra kloka huvuden och hitta ngt kul vi kan göra. Kanske ngt halvvägs mellan Malmö o Götlaborg :O) Jag har en liten ide faktiskt.

  Kram <3

  • Åh underbara du! Kom och kör dina sexy moves för oss, det hade blivit oerhört uppskattat!

   Letar genast upp dig!

   Me like idéer så bring’em on. 🙂

   KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.