Böddi has spoken

Ni vet det där Böddi sa lördags om att vi skulle våga leka med våra hår. Jag gjorde det idag. Inte nödvändigtvis så att det var rätt att gå ut genom dörren med en lekfull frisyr men jag tig risken att gå ut med håll i er nu snelugg. Haha
Just nu ser den ut som jag har gått i svår sidovind men men fryser man om lilla huvudet så får man liksom (damn jag skulle typ aldrig säga liksom höhö) antingen gilla läget eller offra frisyren.
Om jag lyckas rädda det lilla eventuellt snygga det var i sneluggen så får ni ett foto lite senare men just nu sitter jag på ersättningsbuss till Eslöv. Ja ni hör ju, det kan ju inte komma mycket gott ur det här. Buss och Eslöv *skakar uppgivet på huvudet*

Tillägg
Efter en snabb räddavadsomkanräddas åtgärd på Ö-tåget ser jag nu ut så här. Jag tror Böddi glömde säga att vi skulle leka med håret men stanna hemma eller göromgörrätt. Haha

20120213-071414.jpg
Jag bjuder på det skrattet. Kan man skratta åt sig själv har man mycket att skratta åt. Haha

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.