Man tager vad man haver

Man tager vad man haver, sa alltid min farmor. Det är lätt att glömma bort vad man har för man gömmer det ofta i skåp och lådor, långt bort för att man inte ska behöva se det när det inte är framme. man tager vad man haver

Jag verkar gå in i en grön/blå-period för just nu är det just den färgskalan som drar mina ögon till sig. Allt började med att jag köpte två kronärtskockor på Lidl för jag gillar att ha de som dekoration. Sen började jag kika runt här hemma för att hitta något att ställa de i, jag hade tänkt ha kvar stjälken men sedan fångade mina vackra skålar från Agneta. Ja och sen var det bara till att rota runt här hemma tills jag hittade annat som passade ihop. Jag hade inga ljus som passade i flaskorna så jag vände helt sonika ljusen upp och ner, skalade bort så jag fram veken och sen piff ljus som passade i flaskorna. Man tager vad man haver!
Flaskorna har jag köpt på Erikshjälpen för längesen, servetterna kommer från Cecilia och ljuslyktan som servetterna står i har jag köpt hos Linda men inget är nytt utan fyndat i mina vrå. Erikshjälpen är förresten en lysande affär att fynda i, dels för att det är miljövänligt, dels för att där finns sjukt massa snygga gamla saker men också för att all vinst går till välgörenhet dels inom lokala samarbetspartners och dels till bistånd utomlands. Jag gillar det otroligt mycket, då kan jag shoppa med gott samvete. Just nu är jag sugen på nya kuddfodral till soffan och plädar, ska nog ta en vända till Erikshjälpen och kolla in deras tyger. Och ja det lär ju bli i den härliga grön/blåa färgskalan. haha
DSC_1224

Barnen tittar på Rio 2 och vi kurerar våra halsar med varmt gott te med honung i, jag ska gå en runda med Sidisen, fota lite mest för att öva och dammsuga platsbanken efter spännande jobb för att om några timmar knata ner till Vårdcentralen med pojkarna och det halsonda som de klagar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.