Nytt i garderoben för våren

Om du behöver nytt i garderoben för våren så kommer här två tips. Kanske är det så att detta inte faller dig på läppen direkt men kanske kan det få dig att tänka över vad du vill ha och behöver. Kanske är det så att du inte behöver nytt i garderoben för kläderna finns kanske redan där men kan kombineras på nya sätt?!nytt i garderoben HM Zalando blus byxor skor Marc O'Polo vår outfit

Jag har snokat runt på webben för att hitta outfiten och jag tror det är en princip man ska ha, köp en outfit du kommer använda och inte en outfit som du köper bara för att du kan hitta det på ett och samma ställe.

Den här outfiten tycker jag funkar både till jobb, på AW och på en mitt-i-veckan-grillfest.
Blusen från Zalando
Byxorna från HM
Skorna från Zalando (stort ha-begär på dom!)

Våroutfit-2

Blusen Zalando
Byxorna Ellos
Skorna Zalando (på väg hem till mig! Yey!)

Denna outfiten hade jag lätt kunnat ha både till jobb, fest och Lilla Torg-häng. Och med fest menar jag inte sådan fest där man vill ha klänning utan en sådan fest där bekvämlighet funkar fint.

Hoppas att ni hittar något nytt till garderoben!

Jag tackar Nicole för inspiration att sätta ihop outfits.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.