Måndag eller tisdag

Måndag eller tisdag? Vilken dag är det egentligen idag? Jag vet inte hur många gånger  jag har sagt att det är måndag idag, var tom påväg att se till så Vincent packade gympakassen idag. Mer än lovligt förvirrad. 

Igår när jag cyklade hem från Bosjökloster kunde jag inte låta bli att fotografera lite. Naturen är så otroligt vacker nu. Jag älskar verkligen Skåne! 

Jag hittade en gammal bild på FB idag. Bilden får mig att sakna den tiden. Den tiden då vi stack iväg med husvagnen och gjorde lite utflykter. Jag är glad för att vi beslutade att inte vara långliggare i år, visst bilen är på verksta’n och har varit det i en månad men snart kan vi åka ut med husvagnen. Jag lämnade en kramig gosse på fsk och gick in på småbarnsavdelningen där jag jobbar för dagen. Jag gillar att jobba på förskolan som vikarie, det är jättekul att få en chans att vara på flera avdelningar och träffa så många olika barn. 

Dagens outfit, perfekt för lek i sandlådan! Varför jag håller ett par kallingar i handen kan ni läsa på IG. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.