Måndag i mitt hjärta

Aldrig förr har jag gillat måndagar så mycket som jag gör nu. Jag har numera måndag i mitt hjärta. Måndag i hjärtat för det är då som jag och Alfred får dagar tillsammans att göra det som vi känner för och ibland sånt vi måste göra som t.ex. åka till Logopeden (vilket Alfred älskar).DSC_9974 DSC_9976 DSC_9986

Idag har vi målat tavlor, klippt och rivit ut inspirationsbilder till våra böcker. Ja Alfred är ju så glad i min inspirationsbok att han idag fick ett block som han ska ha som inspirationsbok. Älskade unge!
DSC_9989 DSC_9992

Frida kom förbi och pratade med mig, precis vad jag behövde idag. Tror faktiskt att vi båda behövde den pratstunden. Vänner är så himla gott att ha!
Alfred fick oss båda till att hjälpa honom räkna, Vincent har fått en ny app, Math Bingo, och Alfred älskar den. Han räknar och räknar och gör han inte det så ställer han in klockan i en annan app. Alfred bara längtar till sommaren då han fyller 6 år och sen får han börjar skolan. Han mossar på lärarna och spanar in var man får leka, vad man får göra och var klassrummen ligger. Min lille goding.

2 kommentarer

  1. Ja, det var precis vad jag behövde med! Så skönt att prata med nån i samma sits!
    Jag har inte ens orkat med dagens bild, eller bloggat.. Helt färdig.. Inget gym heller
    Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.