En känsla av vår

DSC_9899 DSC_9901 DSC_9902 DSC_9924

Nere vid bäcken är våren alltid tidig, små gröna ljus som skjuter upp och ger mig hopp om sol och värme. En känsla av vår.

DSC_9914 DSC_9926

På samma ställe varje år kommer en platta med snödroppar upp, en stor grupp av söta små snödroppar. En liten bit längre bort står en liten klunga med krokusar och till min lycka såg jag att även krokusarna längtar efter sol.
DSC_9932

Bäcken brusar och är överfylld men nu är snön här igen och mina små gröna glädjeämne har krupit ner under det vita täcket igen. Nåja så småningom kommer våren till mig men först längtar jag efter att återigen känna en känsla av vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.