Måndags morgon och mitt huvud är så trött

DSC_6414 DSC_6439 DSC_6551

Det är måndag och hösten är verkligen här. Kärleken fick skrapa bilrutorna imorse, jag fick leta fram vantar och mössor. 4 grader, mörkt som natten och kyla som biter sig fast i kinderna. Det är härligt för nu är det dags för tjocka tröjor, stora halsdukar och mössor i mängder. Jag gillar det!DSC_6533 DSC_6408 DSC_6274

Idag tar jag en lugn start, jag behöver det. Jag behöver få rätt på tankar och känslor som slåss om platsen i knoppen. Jag har en tendens att låta oro ta för stor plats så jag behöver tid för att prata med mig själv och förklara, försäkra, att det är okej. Då är skogen bra, för i skogen får jag distans till det mesta. Skogen tröttade ut mig rejält igår för jag somnade i soffan redan på kvällen, jag börjar förstå Kärleken och hans förkärlek för att somna i soffan. Haha
DSC_6307 DSC_6375 DSC_6556

Nu sitter jag i soffan, sippar på en kopp te och Sid ligger som en kringla så nära mig som han bara kan. Det är skönt att få en egen stund på morgon, en stund för vila för vad är väl mysigare än att somna till i soffan en stund innan jobbet. Jag önskar att jag hade haft ett jobb i Höör så jag alltid kunde ta lugna morgnar!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.