En trött söndag i skogen

DSC_6070 DSC_6071Idag är vi sega och trötta efter en lördag med farande än hit och än dit. Vi är verkligen urkassa på att ta det lugnt om helgerna nu när vi inte har husvagnen uppställd längre. Förra helgen var uppbokad, denna helgen är uppbokad och nästa helg, jadå ni gissade rätt den är också uppbokad. Inga tråkiga måste någon helg utan bara roligt men det kan bli för mycket av det goda också.
Det här med att “bara” vara är väldigt underskattat precis som kloka Pia skrev om innan i veckan. Det är nog underskattat av oss eller nä vi underskattar inte att få lov att vara hemma och njuta men vi överskattar både hur mycket tid, ork och glädjen i att hitta på en massa kul hela tiden. 
Jag är inne i ett skov nu, så värken är precis som förra hösten men i år vet jag vad det är som gör det så oron är inte densamma. Pojkarna är hösttrötta och Kärleken kämpar på med ett jobb som verkligen har förändrats sedan de fick nya ägare. Vi är trötta helt enkelt, trötta och i behov av att få ta det lugnt men då tänker vi fel. Vi tänker om vi gör det nu så kan vi vila sen men så fungerar det inte. Snart åker vi ut i skogen för att ha en mysig skogsrunda med picnic och fotografering med Frida och hennes familj. Det kommer bli mysigt, trevligt och välgörande om än ytterligare en sak som vi ska göra. Det är tur att det är goda vänner som förstår och själva vet hur det är när orken är låg. Det är kommer bli en mysig eftermiddag med väldigt låga krav och vi kommer ha det supermysigt men sen ikväll ja då ska jag inte göra något annat än ligga i soffan och äta praliner!
DSC_6057 DSC_6059 DSC_6052

Ja jag kanske inte äter praliner för det har jag inga hemma och jag kanske inte ligger i soffan utan sitter i Vincents soffa med en bok om Tam i famnen. Att resa till Demar och leta efter Tam är definitivt ett äventyr som jag orkar med!
DSC_6001

Nu blir det en trött söndag i skogen!
Ha en skön söndag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.