Med andningen

DSC_1427
Idag är sista lediga dagen på julledigheten. Jag steg upp imorse tillsammans med Kärleken som jobbar idag, vi drack en kopp kaffe och fick en lugn start. Efter att Kärleken åkt till jobbet så tog jag mig ett morgonyogapass på 30 minuter. Det var väldigt skönt att fokusera på andningen och att sträcka ut kroppen ja jag kan ju inte sträcka ut kroppen som hon som guidar mig men det kanske kommer en dag när jag tränat yoga länge. Man måste ju ha ett mål. Lite udda mål att vilja kunna sätta ner tårna på andra sidan huvudet. haha

 

Barnen fick gå upp i tid idag så de inte blir helt chockade imorgon när vardagen kommer igen. Vi tog frukost vid soffan tittandes på Disney Channel och Krammonsterna. En lugn morgon med mycket mys och många pussar precis som det ska vara på ledighetens sista dag. Bara slappt och inga krav för imorgon kommer det desto fler måsten.
DSC_1434 DSC_1438 DSC_1446
Barnen tittar nu på TeenageMutantNinjaTurtels och lever sig in till fullo. Den stora diskussion är vem som är vem. Alfred är Michelangelo och Leonardo och har svärd på ryggen. Vincent är Donatello och Raphael och är smart och stark men framförallt så kör han motorcykeln. Jag gillar att barnen kan leva sig in i programmen så vi kan ha diskussioner som ger de härligaste funderingarna. Det blir ganska mycket historielärdom då Vincent hela tiden har mängder med frågor som börjar på ett ord på sex bokstäver- VARFÖR? Så pratar vi om det finns i framtiden och om det fanns i förrtiden. Underbara goding.

Nä lite kaffe till nu annars är det nog risk för att jag somnar i soffan. Märks att jag har vant mig vid att sova ut varje dag.

 

3 kommentarer

  1. Hade som plan att gå upp i förskoletid idag med men då tog Sonja sovmorgon till halv nio så hoppas jag får upp henne imorgon. Behöver ha henne där på torsdag så vill gärna att hon går imorgon med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.