Jag tävlar inte

DSC_6809 DSC_6820 DSC_6822

Jag multitaskar, tittar på Love Actually, diskuterar på FB-chatten med Maria och bloggar. Jag borde verkligen sluta multitaska! Det är inget bra att multitaska för det innebär egentligen bara att man stressar för att hinna med massa saker utan att lägga fullt fokus på något. Så innerligt korkat!
Alla skulle ha en vän som Maria för Maria får mig att inse saker om mig själv för att hon utmanar mig. Det är Maria som har utmanat mig till Four Fit Challenge och det är Maria som fått mig att se The True Cost. Hon fick mig att inse att jag har mer kläder än vad jag behöver, alltså finns det ingen anledning att jag går och shoppar en massa. Idag började vi prata om att tävla och jag insåg jag tävlar inte! Jag mår inte bra när jag tävlar, varför mår jag inte bra då? Jag tänker på vad Lisa brukar säga – life begins at the end of the comfort zone och jag inser att det är ju just det jag gillar, att utmana mig själv. Jag mår inte bra när jag tävlar mot andra, då tävlar jag om ett mål som inte är mitt. Nä jag mår som bäst när jag kan utmana mig själv och känna att jag växer som person. Jag är inte någon som har vassa armbågar och stångar mig fram, jag är en som provar vägar som ser lite igenväxta ut men som går att trampa upp till en stig. Som med webbshoppen, Kärleken frågade vad som skulle vara UPS:en (tack Maria för en förkortning som jag nu fattar) och jag säger hållbar shopping. Inte i mitt liv att jag kan vara gift med en som förespråkar ändlös shopping. Nej i webbshoppen förespråkar Kärleken hållbar shopping dvs. vardagsprodukter som alla behöver men bra produkter så man inte behöver handla stup i kvarten. Ekologiska affärer dyker det upp fler och fler och det är ju fantastiskt men tyvärr finns det alldeles för många ekologiska affärer som inte tar i beaktande att det ska vara mer än ekologiskt, det måste vara hållbart också. Ni kommer inte finna ett ekologiskt schampo i butiken för under hundralappen men däremot så kommer ni finna ett schampo som är ett riktigt bra frisörschampo som är lite dyrare men som inte är till 50% bestående av vatten och löddringsmedel. Jag tävlar inte, jag hittar min egna väg eller ja alltså jag hittar en stig som Kärleken får trampa upp för det är ju han som vågar och kastar sig handlöst ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.