Men skit ner dig!

Men skit ner dig Tanya Gold!

Att vara en tjockis, fetto, valross, ja och allt annat vi kallas, är fan inte lätt! Å ena sidan ska vi träna så vi blir smala och passar in i normen. Men å andra sidan så får det inte finnas träningskläder som passar oss. Ehh hur tänkte ni där? Ska vi träna nakna? Tvivlar på att det uppskattas på gym, illa nog att komma efter någon svettig tänk om hen inte ens har kläder som tagit en del av svetten.

Vet ni vad? Ni kan ta och skita ner er allihopa! Vill jag träna så kommer jag att träna. Passar inte det er så får ni väl helt enkelt titta åt ett annat håll eller gå hem och bli soffpotatisar så jag får träna i fred.

Svetten lackade igårkväll, ja jag tränar hemma för jag är för bekväm för att gå iväg. Nä jag tränade inte naken, jag kastade bara av mig kläderna så fort som jag var färdig för det är galet varmt.

Andra saker vi tjockisar inte ska göra är att ha shorts. Tillåt mig småle, skulle jag klä mig för varmt för att någon fatshaming-dömande-asshole tycker att mina ben är ful? Alltså jag tycker inte heller att mina ben är särskilt snygga men är det varmt så kommer ni se mina ben för man har shorts på sig för att det är varmt!

Och vi ska inte heller bära bikini, helst ska vi gömma oss i vassen så normsmala slipper bli äcklade av oss. Tre reaktioner på det. 1, baddräkt är oskönt. 2, vass är läskigt och det är bara gamla sura gäddor som gömmer sig i vassen. 3, är du helt jävla dum i huvudet?

Alltså jag ser ut så här. Jag är tjock men jag är värd precis lika mycket som en normsmal. Jag är ingen vandrande sjukkostnande bomb. Inte beroende av min vikt iaf. Min svärmor är smal men hon har också MS så hon är isf mer en vandrande sjukkostnande bomb än mig. Jag och min svärmor är precis exakt lika mycket värda. Vi har precis samma rätt att göra vad vi vill, klä oss hur vi vill och vi har samma rätt att slippa dömande, korkade och inskränkta kommentarer.

Så tänk nu på vad du säger, tänk en gång till innan du talar, har det något värde för någon annan än dig själv att du säger det du tänkte säga. Om svaret är nej på frågan så håll käften! Och nej jag kommer inte ändra mig för att du tycker att jag ska göra det!

Skit ner dig och må din sommar vara utan sol men full med regn och mygg!

2 kommentarer

  1. Det är väl också så att fler och fler har övervikt i dagens samhälle så mode butikerna ändrar sig efter behov i samhället. Det får hon tycka vad hon vill om…det är så det ser ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.