Morgonstund har guld i mun…

…har jag aldrig tyckt men idag stämde det faktiskt.

En kvart innan klockan skulle ringa väckte Sid mig. Han behövde ut och nöden har ingen lag men vi vill inte ha nöden inomhus. Väl ute var det varmt och klibbigt, skulle behöva åska. Men det var varmt klockan halv fem. När Sid var nöjd och ville in igen hade jag fått en idé. Men jag behövde smälta idén lite eller tja kanske mer stilla chocken av att jag frivilligt funderade på att stiga upp innan klockan fem och vara aktiv.

Men tro det eller ej, jag gjorde det! Klockan fem var jag i full gång med att byta om till träningskläder och leta fram hörlurar och cykeldator.

Det blev ingen lång runda men det var en skön runda och framförallt så kom jag ut.

Nu ska jag göra mig redo för att köra till jobbet om ca en timme. Jag hoppas att ni får en härlig dag och jag hoppas att ni slipper jobba idag och kan njuta av sol och bad, som min familj ska göra.

Nä ja’ ä int’ bitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.