Mitt vackra vinterland

   
    
    
    
    
   
Det var så vackert igår, Höör var täckt i snö och frost. Mitt vackra vinterland! 

    
 Alfred gjorde snöänglar och rullade sig i snön. Han tyckte minst att det var lika mysigt som jag tyckte. Själv älskar jag det knarrande ljudet under mina fötter.  

    
 För ett tag sedan hittade jag en lampa på Ellos som jag insåg passade perfekt här hemma i vardagsrummet så sagt och gjort, klickade hem den och nu igår kom den upp. Jag råkade visst hitta en gardinkappa också vilket var riktigt bra för jag behövde den förändringen i vardagsrummet för jag hade hunnit börja känna mig missnöjd med vardagsrummet. Nu känns det mycket bättre och mer som mig. Behöver lite nya blommor för tydligen uppskattade inte krukväxterna att jag glömde bort att vattna dem två veckor i rad. Så känslig man kan vara då. Haha

   
Idag var det dags för att stå på egna ben för nu är mina 9 dagar gjorda. Lite läskigt för det är så lätt att hamna i de gamla spåren igen. Fast jag ska bara klara det några dagar för sen kommer nästa box hemlevererad, lägger beställningen på måndag så till nästa helg har jag F1:an som hjälper mig. Totalt har jag tappat 14,5 cm och det är mycket, tycker jag. Vad jag tappat i vikt vet jag faktiskt inte för jag kan inte väga mig för då sätter det sig på hjärnan. 

Nu är det dags för den vanliga rutinen dvs gå till skola och förskola men sen blir det till att packa för ikväll bär det av mot Göteborg och en helg med föreläsningar, träning, go’ mat, skratt och inspiration till max. Så himla kul!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.