Vilken helg!

   
   
Alltså vilken häftig helg! Otroligt bra föreläsningar med så mycket gott att ta till sig. Och Kjell, fantastiska Kjell. Nu har jag haft med honom både i badet och i sängen så då var ju en kram och ett foto nödvändigt. Hehe

Annika Sjöö, vem är det? Jag hade inte en susning men nu vet jag vem hon är! Det är hennes förtjänst att jag verkligen kom ut imorse på min runda. Det är också hennes förtjänst att jag har provat en kaka som är gjord på dadlar och inte har något socker alls i sig! Alltså förstår ni? Jag har provat en hälsokaka och jag tyckte den var god! 

Tänk att dessa inspirerande personer ställer sig upp och säger ja, jag gillar Forever! 

Benjamin Lasiner är en en ung grabb från Danmark som har slagit igenom enbart genom sociala medier. Häftigt! Tycker det är fräckt att en grabb på 16 år kan inspirera och att han lyckas! Skitcoolt! 

 Så här glada var vi för att vi var på Scandinavian Gathering. Team Forever Lifestyle! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.