Någon annans önskan

För ett tag sedan fick jag följa med min vän Viktoria till hennes familjegård. En familjegård som verkligen har funnits länge i familjen och är hopkopplad med minnen genom tider. Jag har hört Viktoria berätta så många gånger om denna gård och hört hennes längtan efter att en dag få äga gården, att skänka barnen den där friheten som en sommar på en gård ger.

Det var så härligt att få följa med Viktoria ut där och kika in genom fönstren och uppleva det hon har berättat.

DSC_2426 DSC_2428 DSC_2431 DSC_2432 DSC_2440 DSC_2450 DSC_2454 DSC_2458 DSC_2460 DSC_2462 DSC_2470 DSC_2472 DSC_2478 DSC_2480 DSC_2484

Gården har under en längre tid inte fått så mycket kärlek som den har behövt men det blir lätt så när tiden går och ägaren blir äldre men nu, nu ska gården får kärlek av Viktoria och hennes man. Jag är så glad för deras skull, att gården nu finns i deras ägo. Det är nu som Viktoria och Hasse får upptäcka gården och sätta deras prägel på den. Jag hoppas att jag får vara med på ett litet hörn och dela deras glädje!

Nu min vän har din önskan slagit in, du har ditt liv med dina tre pojkar och nu även gården.
Underbart!

10 kommentarer

    • Tack!
      Ja visst är det helt underbart att höra att någon når sin dröm, att en önskan slår igenom för det ger mig hopp att mina drömmar också slår igenom en dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.