Det är barnens fel!

Barnen önskade sig för ett tag sedan att få sova över hos mormor & morfar flera dagar. De har gjort det tidigare på sommaren och då var det massa utflykter och spännande saker så det är nog det som de ser framemot. Igår bjöd vi mormor & morfar på middag och då fick de pojkarna med sig hem. 5 dagar utan barnen. Oj vad jag ska njuta av lugna morgnar och morgonkaffe i trädgården. Hahahahahaha Hysteriskt roligt! Jag börjar dagen med att vakna 10 minuter innan jag ska börja jobba, i Malmö. Jo men tjena liksom. Jag kan inte se någon annan anledning till att jag försov mig mer än att barnen inte är hemma. Alltså är det deras fel!  

 

Mina fina pojkar som jag älskar över allt annat här i världen. Det är deras fel för nu är de inte hemma utan har det oförskämt gott hos mormor & morfar, precis som när de är hos farfar & Åsa och alla andra som står oss nära. Då slappnar jag av och låter kroppen bestämma. Då sover jag, då slappnar jag av till fullo och då njuter jag. Det är en sann gåva att ha mormor & morfar, farfar & Åsa, farmor & Staffan så nära oss. Barnen mår så väl av all den kärlek som de får, vi mår väl av att se det och jag är övertygad om att de mår väl av att få ge pojkarna den kärleken. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.