När man är barnfri

När man är barnfri ska man hitta på saker, man ska ta tillvara på varandra. Det ska vi också göra men först ska mannen min jobba och då ska jag ta tillvara på mig själv! Nu ska här läsas böcker! Ernst bok ligger och väntar på mig att jag ska läsa den igen. Lånade den på biblioteket i våras och blev helt förälskad i denna lilla klokbok.

Lyckan i det lilla Ernst Kirchsteiger
(bilden är från februari 2016 och har tidigare varit med i Biblioteket som började leva)

Jag började skriva av kloka meningar från boken men sen när jag beställde Made by Marys Gröna Frukost så beställde jag även Ernst bok, här ska strykas över och makeras i mängder! Han är väldigt klok den därnia Ernst!
När man är barnfri När man är barnfri

Jag ska sitta på min älskade altan, dofta på lavendeln som jag klippte från mina lavendelbuskar igår och bara njuta av dagen. Även om det regnar så ska jag sitta där ute, under partytältet med en kofta om mig. Jag ser så framemot att få en dag för bara mig själv! En semesterdag för mig medan barnen har semester hos mormor & morfar.
När maken är hemma ska vi minsann gå på bio och njuta av att göra något bara han och jag tillsammans.
När man är barnfri ska man ta tillfället i akt och fylla på energin så att man orkar vara förälder igen på just det sättet som är så viktigt för en själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.