När man har för många fårfällar

Jag har målat om farmor och farfars gamla pianopall, säkert till min fars fasa. När man har för många fårfällar

Jag är jättenöjd! Pallen är över 100 år gammal (om jag minns rätt annars har den väl bara en sisådär 70-80 år på nacken) och den smutsen leker man inte med. Herregud! Alltså pallen har alltid sett skitig ut hur väl jag än har gnott på den. Nu känns det som att pallen tar plats i rummet och sträcker lite malligt på sig. Men så var det ju det där med stoppning och tyg, den har haft sin beskärda del genom åren. Jag bestämde mig för att jag inte ska ha någon stoppning eller något tyg utan istället slänga över en fårfäll, jag har ju några liggandes.
När man har för många fårfällar

Så jag tvekar, ska jag ha ljus eller mörk fäll? Jag skickade sms till min Jenny och hon svarar till ingen nytta alls, dvs ett snyggt alternativ och ett praktiskt alternativ.  Haha Jag valde det praktiska alternativet. I ungefär 10 minuter och sen bytte jag till det snygga alternativet. Hahaha Fast tja jag är fortfarande inte helt säker. Vad tycker du? Ljus eller mörk?När man har för många fårfällar

Det blev iaf väldigt bra i köket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.